Gå til indhold

HURRA – Molsværket slår dørene op

Nu er det ganske vist. Molsværket åbner den 26. april 2024 klokken 16.00 - 20.00, hvor Foreningen Molsværket inviterer til folkefest. Vil du være med til at præge festen, så tag fat på Værkføreren.

Indvielse collage

Molsværket er på vej til at blive færdigbygget, og inden for kort tid begynder indflytningen. Dørene åbnes officielt den 26. april, hvor børn og voksne i alle aldre inviteres til åbningsfest i de nye rammer.

“Vi glæder os til at åbne dørene, så børn og voksne, unge og gamle, fastboende og turister fra nær og fjern kan få gavn af de mange muligheder, som det her hus giver. Vi håber, at mange har lyst og tid til at kigge forbi til fejringen af, at vi endelig kan få liv i Molsværket,” fortæller Grith Mortensen, der er formand for Foreningen Molsværket.

Også for den daglige “værkfører” på Molsværket, Pia Katballe bliver åbningsfesten en kulmination på en travl tid. Fra sin midlertidige kontorplads på Molsskolens bibliotek har Pia Katballe haft travlt med at finde ind i det nye job som leder af Molsværket, og derudover har hun gang i planlægningen af åbningsfestens program

“Jeg glæder mig helt vildt til vi skal åbne Molsværket, og programmet for festen bliver helt sikkert spændende, og hvis der sidder nogen derude med gode ideer til programmet, er de velkommen til at kontakte mig, for det skal helst vrimle med forskellige, gode og sjove indslag og aktiviteter, når vi sætter sving i Molsværket,” siger Pia Katballe.

Så går du rundt med en idé til festlighederne, eller har du lyst til at hjælpe med praktiske gøremål eller lignende, kan du henvende dig til Pia på vaerkforer@molsvaerket.dk. Og hvis du “bare” har lyst til at deltage, skal du sætte et stort kryds i kalenderen den 26. april 2024 kl. 16.00-20.00.