Gå til indhold

Søndag den 26. maj - Mød Mols på Molsværket – brunch med gode bagtanker

Drømmer du om at bo på Mols eller Helgenæs? I så fald er Mød Mols-arrangementet netop for dig og din familie. Søndag den 26. maj byder hele Mols og Helgenæs velkommen til potentielle tilflyttere, der kan høre mere om området og møde lokale med noget på hjerte. Se programmet her.

Hvis du drømmer om at flytte på landet i den skønneste natur, så er Mød Mols-arrangementet netop for dig og din familie. Søndag den 26. maj byder hele Mols og Helgenæs velkommen til potentielle tilflyttere, der kan høre mere om området og møde lokale med noget på hjerte. 

Se programmet herunder.

Mols har vendt udviklingen og skabt øget tilflytning. Men vi vil meget gerne invitere endnu flere til det skønne landskab på Mols og Helgenæs. Vi har nemlig meget mere at byde på end smukke bakker og strandliv, f.eks. stærke fællesskaber, gode institutioner og masser af lokale initiativer. Fællesskab og lokale initiativer har bl.a. ført til, at vi i slutningen af april kunne indvie det nye mødested Molsværket, der binder skole og hal sammen med et nyt børnehus og masser af fællesfaciliteter. Og Mød Mols 2024 foregår netop på Molsværket.

Til Mød Mols har I chancen for at få en snak med både nye og gamle molboere, besøge skoler og børnehaver eller tage med på guidet bustur i området. Der er også mulighed for at høre om områdets mange foreninger og aktiviteter – og der er også tænkt på oplevelser i børnehøjde. Der er bålhygge med pandekagebagning, fodbold på banerne og mulighed for leg i hallen.

Bag arrangementet står paraplyorganisationen Mols i Udvikling, der de seneste år har arbejdet ihærdigt på at søsætte en lang række initiativer og projekter, der samlet set skal løfte Mols og Helgenæs samt skabe opmærksomhed hos potentielle tilflyttere. Helt aktuelt arbejder Bosætningsgruppen bl.a. med at skaffe flere lejeboliger til området for at tilfredsstille et stadig voksende behov, og et andet projekt undersøger mulighederne for at etablere et senior-bofællesskab – en boform, der har været mange forespørgsler på i de seneste år.

“Vi vil gerne vise interesserede i alle aldre alt det, som Mols og Helgenæs har at tilbyde, og give vores gæster en fornemmelse af, hvordan der rent faktisk er at bo i vores område. Naturen er i sig selv et oplagt “salgsargument”, men området rummer også så mange andre kvaliteter i form af f.eks. livskraftige fællesskaber og masser af frivillige kræfter til at skabe liv i foreninger og projekter. Det glæder vi os til at præsentere for potentielle tilflyttere den 26. maj,” siger Ole B. Sørensen fra Bosætningsgruppen under Mols i Udvikling.

Arrangementet løber af stablen søndag den 26. maj fra kl. 10 til 16. Vi starter kl. 10 med brunch og oplæg, så du skal være morgenfrisk for at få det hele med.

Det foregår på Molsværket, der ligger på Lyngevej 18, 8420 Knebel.

For yderligere information, kontakt venligst:
Ole B. Sørensen: obs@snedkergaarden.dk eller på tlf.: 2090 2202

Kristian Dalsgaard: kd@deltacomm.dk eller på tlf.: 4029 3040

Program Mod Mols