Gå til indhold

Vi skal have en MADKUNSTNER / KOK ombord

Så er stillingen som madkunstner (kok) slået op, og vi er på udkig efter den helt rette kandidat til stillingen. En for Molsværket helt central person.

Herunder kan du læse jobopslaget i sin fulde længde. Spørgsmål så ring til Pia Katballe vores Værkfører på 3031 8420. Synes du, at du er den vi søger, så søg søg søg – inden den 11. januar 2024.: Jobannonce (jobnet.dk)

Vil du være med til at tegne det nye madhus i Molsværket – sætte stregerne og rammerne for fællesskabet og maden i vores nye fælles idræts-, kultur- og børnehus i Knebel?

Synes du det er sjovt at lave fantastisk mad midt i et levende hus med mange børn og unge, frivillige brugere og professionelle fra nær og fjern?

Så har vi jobbet til dig, hvis du også vil være en vigtig del af del af maskinrummet på værket?

Molsværket slår dørene op i starten af 2024, og madhuset er helt centralt heri. Vi skal hver dag levere mad til børnehusets 90 børn (60 i børnehaven og 30 i vuggestuen), indimellem til Molsskolens godt 250 elever, idrætsudøvere, kulturtilbud og fester.

Vi skal måske tilbyde mad ”to go” eller ”to stay”, når man alligevel har lagt vejen forbi. Vi skal måske lave mad med børnene og glædes, når 0. eller 1. klasse har været på sanketur så vi kan lave noget sjovt mad sammen med dem. Vi skal sammen med de frivillige i foreningerne og husets brugere udvikle køkkenets tilbud.

Kun ressourcerne, vores fælles drømme og ambitioner sætter rammerne for, hvad vi skal have til at lykkes på Molsværket.

Jobbet som madkunstner er en nyoprettet fuldtidsstilling. Støttet af værkføreren og bestyrelsen for Molsværket får du ansvar for værkets mad og aktiviteterne i forbindelse hermed, økonomi og udvikling.

Du skal som omdrejningspunkt i madhuset:

  • Udvikle madhuset i Molsværket i tæt samarbejde med husets brugere, professionelle, men også frivillige fra blandt andet Mols i Udvikling og IF Mols.
  • Sørge for attraktiv mad til børnehus og skole, herunder menuplanlægning i videst muligt omfang med udgangspunkt i bæredygtige og lokale råvarer, samt indkøb og økonomistyring i køkkenet.
  • Sørge for, at den daglige hygiejne og fødevarekontrol er i orden.
  • Være indstillet på, at køkkenet stilles til rådighed for andre brugere eftermiddag, aften og weekender – med hvem du har et godt samarbejde og er med til at sikre et uhøjtideligt miljø. Du sørger for, at de frivillige brugere har ”kørekort” til brug af køkkenet.

Dine kompetencer bør matche flere af nedenstående punkter:

  • Du har tidligere arbejdet med udvikling og igangsætning af nye aktiviteter med mad i fokus, gerne med et indtægtsgivende og socialt islæt.
  • Du kan dokumentere erfaring med at styre drift, fødevarekontrol og økonomi i et køkken med mange funktioner.
  • Du vil trives i en stilling, hvor pædagogik og produktion kombineres i et køkken, der skal levere til tiden.
  • Du ser det som en gevinst, når brugerne af huset ”forstyrrer”, om det så er børnene fra børnehuset eller skolen, de frivillige brugere af huset eller nysgerrige, der bare kigger ind ad vinduerne.
  • Du tager medansvar for både det praktiske, det sociale og kulinariske. Vi er et lille team, der skal få tingene løst i hverdagen, så du skal heller ikke være bange for at gribe en kost, hvis det er hvad virkeligheden kræver.
  • Du er fleksibel og indstillet på aften- og weekendarbejde i en rimelig udstrækning, men i langt overvejende grad er der tale om en madkunstnerfunktion, der løses i dagtimerne.

Vi søger som udgangspunkt kun faglært personale, men føler du at du besidder de samme kvaliteter og faglige kundskaber som en faglært, så søg, for vi vægter de personlige kompetencer højt.

Hvem er vi, og hvad tilbyder vi:
Du bliver en del af et lille team i Molsværket, et nyt mødested skabt af lokale kræfter på Mols og Helgenæs i samarbejde med en række fonde og Syddjurs Kommune. Huset åbner i starten af 2024, så du vil fra starten være med til at skabe den helt rigtige stemning på stedet. Et sted, der skal danne rammen om et væld af aktiviteter, som spænder meget bredt. Der vil være idrætsaktiviteter i hallen og gymnastiksalen, børnene i børnehuset vil lege, skolens elever hygger sig i pausen mellem skole og fritidsaktiviteter, der vil være sang, dans, foredrag, møder, konfirmationsundervisning i multisalen og ikke mindst fællesspisninger. Et multikulturelt sted, hvor alle aldersgrupper mødes. Aktivitetspaletten skal udvikles i samarbejde med en lang række lokale aktører, og samtidig skal der skabes tilbud, som gør det let og attraktivt at dyrke idræt og kulturliv i hverdagen – her er maden helt central, og vores nye madkunstner skal være med til at tegne huset, sætte kulør og god smag.

Molsværket bygger på en række værdier. Blandt andet at vi deler mest muligt, at vi sammen kan skabe resultater, at vi er socialt ansvarlige, og at vi skaber aktivitet og rum for alle i lokalområdet. Værdier, der også bæres med ind i vores arbejde med maden på stedet. Madhuset er hjertet i det store multifunktionelle hus – helt centralt i byggeriet, ja du kan faktisk ikke undgå at ”falde over” køkkenet, når du kommer ind i huset, uanset om du skal i hallen, i børnehuset, i multisalen eller i omklædningen, eller bare vil sidde og hygge med en bog i et sofahjørne.

Med andre ord et meget spændende og alsidigt job, hvor du i høj grad skal være med til at sikre, at stedet bliver en succes og skaber grobund for en realisering af tankerne bag Molsværket som en fællesskabsturbine – i et helt nyt produktionskøkken og miljø med højt til loftet på alle måder.

Der er mange ting vi ikke ved eller kan endnu, men sammen finder vi ud af det, vi lærer og har det sjovt undervejs – også selv om det helt sikkert bliver svært og udfordrende undervejs.

Når vi er klar til det, så ansætter vi køkkenassistent, påtager os et socialt ansvar også i ansættelsesformer og måske unge i fritidsjob.

Løn og øvrige ansættelsesvilkår vil blive forhandlet på et individuelt niveau ud fra relevante kompetencer og erfaring. 

Ansøgningsfrist: Ansøgningen skal være os i hænde senest torsdag den 11. januar 2024.

Samtaler forventes gennemført 19. januar. Evt. 2. samtale den 22. januar.

Forventet tiltrædelse 1. marts 2024.