Gå til indhold

Institutioner

Aktivitetscentret Lyngparken →

Lyngparken og dets aktiviteter er et tilbud til alle efterlønnere og pensionister på Mols og Helgenæs. I Lyngparken afholdes der et væld af forskellige aktiviteter.

Læs mere her

Børnehuset Mols →

Vi brænder for at give børnene den allerbedste dag – hver dag! Leg og læring er nøgleord hos os. Børnehaven ligger i de naturskønne omgivelser i Mols Bjerge.

Læs mere her

Dagplejen Syddjurs Kommune →

Vil du gerne have dit barn i dagpleje på Mols?

Læs mere her

Femmøller Efterskole →

Efterskole i Femmøller med plads til 90 elever. Skolen ligger på Djursland i skønne naturomgivelser med Nationalpark Mols Bjerge som nabo.

Læs mere her

Helgenæs Naturefterskole →

Aktiv efterskole, der ligger naturskønt med placering helt ud til kysten ved Ebeltoft Vig med linjefagene Islandske heste, Nordisk Friluftsliv, Jagt og Lystfiskeri.

Læs mere her

Kalø Økologisk Landsbrugsskole →

På Kalø Økologisk Landbrugsskole kan du tage uddannelsen til faglært landmand og blive klædt på til at drive et økologisk landbrug.

Læs mere her

Kirkerne på Mols og Helgenæs →

Syv kirker, to præster og to menighedsråd. Læs mere om kirkerne, få svar på spørgsmål og se gudstjenester og lokale aktiviteter i kirkerne.

Læs mere her

Molsskolen →

Molsskolen ligger ved foden af Mols Bjerge. Vi er en skole med høj faglighed, god trivsel og fantastisk natur udenfor døren.

Læs mere her

Naturbørnehaven Mols Bjerge →

Naturbørnehaven Mols Bjerge er med sin placering midt i Nationalpark Mols Bjerge noget helt specielt.

Læs mere her

Syddjurs Friskole →

I udkanten af landsbyen Egens, nær Kalø Vig og Mols Bjerge, ligger Syddjurs Friskole. Med mere end 35 års virke bygger skolen på stolte traditioner og et stærkt værdigrundlag.

Læs mere her

Ungdomsskolen →

Der er mange tilbud til unge i Syddjurs Kommune, blandt andet i Mols Ungdomsklub, som ligger på Molsskolen.

Læs mere på ungsyddjurs.dk