Gå til indhold

Madhusgruppen

Der har mange aktiviteter i løbet af året, hvor Madhusgruppen under Mols i Udvikling bistår andre grupper med at servere noget spiseligt.

Kulturdage, velkomstbrunch, Sommerfest på Mols, Molsløbet og Lokaldysten er nogle af de faste events, hvor vi giver en hånd med.

Vi kan godt bruge flere frivillige til at deltage i Madhusgruppen eller frivillige til at deltage i ovenstående opgaver.

Derudover inviterer Madspild Mols under Madhusgruppen i samarbejde med Madspildspensionatet til gratis fællesspisning ca. 1 gang om måneden.

Fællesspisningerne er for ALLE, der gerne vil have et gratis måltid mad og deltage i hyggeligt samvær – uanset om du er alene eller kommer med hele familien. Du er også velkommen til at komme og deltage i madlavningen fra kl. 16 – det gør det kun endnu hyggeligere at spise mad, som man har været med til at lave sammen med andre! Opvasketjansen er også altid klar til en ekstra deltager.

Måltidet fremstilles alene af overskudsmad leveret af butikker i lokalområdet. Maden fejler intet, men er blevet til overs i produktionen og skulle ellers bare have været smidt ud. Maden sponsoreres af Daglì Brugserne i Vrinners og Tved, Meny i Rønde og Øhoved Grønt. Projektet støttes af Nordea-fonden.

Tusind tak for mad til dem og de lokale butikker.

Vi håber meget, at du er blevet nysgerrig efter at komme og smage på, hvad der kan fremtrylles af mad, ud fra råvarer, der ellers bare var blevet smidt ud.

Tilmelding til fællesspisning

Følg med på Mols i Udviklings og Molsværkets Facebookside for at se, hvornår næste fællesspisning finder sted.