Gå til indhold

Om Mols i Udvikling

Mols i Udvikling er en uformel organisering under Borgerforeningen Mols - Distriktsråd for Mols og Helgenæs siden 2013.

Mols i Udvikling drives af frivillige og er organiseret i mindre selvstændige grupper. Herudover er Molsskolen, børnehaverne, ældrecentret, kirkerne og idrætsforeningen en del af Mols i Udvikling - og i fællesskab arbejder alle for at gøre Mols og Helgenæs til et endnu bedre sted at bo og besøge. Det gøres igennem aktiviteter og projekter – og ikke mindst igennem samarbejde.

Grupperne er selvstyrende, og de fleste er åbne for nye medlemmer. Vil du være med i en gruppe, er du altid velkommen til at kontakte gruppens formand. Kontaktoplysninger findes på gruppernes sider.

Nogle grupper har været i gang i mange år og solidt forankret, mens andre opstår omkring ønsket om at starte noget bestemt op, for så at forsvinde igen bagefter.

Er I to eller flere, der har en god ide, kan I også starte en ny gruppe i Mols i Udvikling, så længe det er inden for Mols i Udviklings formål, som er at udvikle og fastholde det gode liv på Mols og Helgenæs.

Der er ingen penge i Mols i udvikling, men der er masser af viden og netværk - også om, hvordan man søger penge, så ideer kan realiseres til gavn for området.

Kig ind i gruppernes sider eller læs mere i artiklen herunder om Mols i Udviklings historie.